Articolo

O altă modalitate de a determina cel mai bun tip de pantof este să vă examinați pantofii vechi.

O altă modalitate de a determina cel mai bun tip de pantof este să vă examinați pantofii vechi.

 

2.    Serviți ceva slab. Carnea slabă și opțiunile de intrare fără carne pot avea un gust la fel de bun ca și versiunea plină de grăsimi, fără o tonă de calorii și grăsimi saturate care blochează arterele. Optează pentru 90%+ carne slabă pentru burgeri și înlocuiește cârnații italieni cu cârnați de pui. Oferă burgeri vegetali ca opțiune, iar oaspeții tăi nu pot greși.

 

3.    La grătar sănătos. În timp ce alimentele la grătar se numără printre cele mai sănătoase tipuri de alimente de consumat, beneficiile pot fi depășite cu hidrocarburile aromatice policiclice dăunătoare (HAP) care se formează atunci când grăsimea din carne picură pe cărbune încins și aminele heterociclice (HCA) care se formează atunci când carnea este supusă unui nivel ridicat. – gătit la temperatură. Acești compuși pot contribui potențial la dezvoltarea cancerului. Vestea bună este că fructele și legumele la grătar nu par să formeze acești compuși. Și, dacă gătiți carne slabă, aveți mult mai puțină grăsime care picură pe cărbune și formarea scăzută a acestor compuși dăunători. Puteți reduce și mai mult expunerea la HAP și HCA prin marinarea cărnii în suc de lămâie, oțet și mirodenii înainte de grătar.

 

4.    Ține cont de prezentare și poziționare. Aranjați frumos lucrurile sănătoase, cum ar fi tăvile pentru legume și fructul de vară și plasați în apropiere mulțimea înfometată pentru a încuraja consumul. Așezați preparatele bine intenționate, dar poate nu atât de sănătoase sau atrăgătoare, într-o locație mai puțin vizibilă sau mai puțin frecventată a casei sau a locului de petrecere.

 

5.    Mișcă-te. Includeți jocuri și activități fizice, cum ar fi baschet, volei, înot sau Bags/Cornhole Bean Bag Game/Baggo, în funcție de spațiul și echipamentul disponibil pentru ca oaspeții să se distreze, precum și pentru a-i menține ocupați cu ceva activ, mai degrabă decât continuu. pășunat. În plus, pot arde niște calorii serioase în acest proces, în funcție de activitate și de intensitatea acesteia.

În cele din urmă, 4 iulie este o sărbătoare mult așteptată, care se poate potrivi cu ușurință cu planurile tale pentru o vară sănătoasă și activă.

Căutați o mâncare sănătoasă pe care să o serviți la grătar sau pe care să o aduceți la petrecerea altcuiva? Încercați una dintre aceste opțiuni gustoase.

Ah, apa. Știm cu toții că avem nevoie de el, deoarece este una dintre cele mai esențiale componente ale corpului uman, care reprezintă peste jumătate din greutatea corpului nostru. De la asigurarea funcționării sănătoase a organelor interne până la reglarea temperaturii corpului și ajutarea digestiei, apa este esențială pentru susținerea vieții. Iar atunci când vine vorba de antrenament, hidratarea adecvată este esențială pentru a asigura performanța optimă și sănătatea generală, deoarece într-o oră de exercițiu organismul poate pierde mai mult de un litru de apă, în funcție de intensitatea exercițiului și de temperatura aerului.

Cum știu dacă sunt deshidratat?

Deshidratarea este lipsa de lichide adecvate pentru ca organismul să funcționeze normal, ceea ce poate afecta funcția de termoreglare, precum și activitatea musculară și nervoasă. Senzația de sete coincide de obicei cu o stare de deshidratare de 1% (adică o pierdere de 1% din greutatea corporală). Cercetările au arătat că deshidratarea cu peste 2% din greutatea corporală afectează performanța exercițiilor aerobe și poate crește potențialul de îmbolnăvire cu căldură.

Pe lângă senzația de sete, culoarea urinei poate fi folosită în mod obișnuit (cu excepția cazului în care luați vitamine, suplimente sau medicamente care afectează culoarea urinei) ca un marker precis al stării de hidratare. Când corpul este hidratat corespunzător, urina va fi limpede până la culoarea limonadă, în timp ce, la fel ca atunci când corpul este deshidratat, urina va fi de culoare galben-portocalie până la sucul de mere.

Cum mă asigur că rămân bine hidratat?

Cu două până la trei ore înainte de exercițiu, urmăriți să consumați 17-20 uncii de lichid. Această cantitate permite suficient timp pentru urinare înainte de începerea activității, dar este o cantitate adecvată pentru a obține o hidratare optimă. Odată ce ați început să faceți exerciții, urmăriți să consumați 7-10 uncii de lichid la fiecare 10-20 de minute. După exercițiu, înlocuiți apa egală cu 120-150% din pierderea în greutate corporală. Un exemplu în acest sens ar fi dacă se pierde 1 lb de greutate corporală (16 oz) în timpul exercițiului, pentru a obține o rehidratare optimă cât mai repede posibil, înlocuiți lichidul pierdut cu 19-24 oz de apă. Atunci când faceți exerciții la o intensitate moderată pentru mai puțin de 60 de minute, apa în cea mai mare parte ar trebui să fie tot ceea ce este necesar pentru a vă rehidrata în mod adecvat.

Pe lângă recomandările de aport de lichide menționate mai sus, rețineți că alți factori precum rata de transpirație, îmbrăcămintea, intensitatea exercițiilor fizice, temperatura aerului și umiditatea, joacă, de asemenea, un rol în determinarea nevoilor specifice de rehidratare.

A rămâne activ și în formă într-o cultură în mare parte sedentară necesită efort și, uneori, s-ar putea să pară mai mult decât poți suporta. Chiar și cei mai dedicați pasionați de fitness și sportivi trec prin momente în care pur și simplu nu au chef să facă mișcare. Pregătește-te pentru succes creând un sistem de asistență personalizat care să te ajute să rămâi pe drumul cel bun.

Fi pregatit

În primul rând, identifică obstacolele care uneori te împiedică să fii activ. Exemplele includ orele lungi de lucru, responsabilitățile acasă, amânarea, lipsa de energie și vremea rea. Apoi, gândiți-vă la tipul de sprijin care ar face diferența în a vă ridica și a ieși pe ușă atunci când apar probleme.

Ar putea supervizorul dvs. să vă ușureze volumul de muncă, astfel încât să puteți pleca la timp? Ar putea soțul sau partenerul dvs. să gătească cina de 2-3 ori pe săptămână, astfel încât să vă puteți antrena? Ați putea cumpăra niște îmbrăcăminte exterioară rezistentă la ploaie? Uneori, este nevoie de ceva planificare, pregătire și rezolvare a problemelor pentru a duce treaba la bun sfârșit.

Fi social

Identificați prietenii, membrii familiei, vecinii sau colegii de muncă care vă împărtășesc entuziasmul și interesul pentru a rămâne activi. Vorbește despre obiectivele tale de fitness și întreabă despre ale lor. Invitați-i pe alții să vi se alăture la https://produsrecenzie.top/w-loss/ un curs de fitness de grup, o plimbare rapidă sau o alergare distractivă. Exercițiile cu un prieten oferă atât responsabilitate, cât și distracție socială. Și petrecerea timpului cu o mulțime activă crește șansele de a rămâne cu programul de exerciții.

De fapt, un studiu a constatat că oamenii tind să imite comportamentele pozitive sau negative ale celor din jur. Subiecții aveau un nivel mai mare de autocontrol atunci când erau înconjurați de alții cu un autocontrol puternic și prezentau un autocontrol slab atunci când erau înconjurați de subiecți care s-au comportat prost. Efectul modelării a fost atât de puternic încât chiar și atunci când subiecții se gândeau pur și simplu la cineva cu un autocontrol puternic sau slab, ei s-au comportat în mod similar. Cercetătorii au ajuns la concluzia că autocontrolul, sau lipsa acestuia, este contagioasă. Dacă sunteți serios să duceți un stil de viață axat pe fitness, creați prietenii cu oameni care vă vor întări obiceiurile sănătoase.

Spune lucrurilor pe nume

Una dintre cele mai importante moduri de a obține sprijin pentru a rămâne activ este simplă. Doar cereți! Cheia este să fii specific. Soțul tău poate crede că a te sâcâi să te trezești devreme pentru a merge la alergare este de sprijin, dar s-ar putea să te simți diferit. Oamenii din viața ta nu citesc mințile. Sunt șanse ca ei să fie bucuroși să ofere sprijin, dacă ar ști ce ar fi cel mai util. S-ar putea să nu știi nici măcar ce vrei. Așadar, gândiți-vă înainte de a recruta parteneri de asistență. Scrieți exact ceea ce doriți să spuneți și apoi spuneți-l. Revizuiește aceste exemple și notează-ți câteva dintre ele:* Ți-ar plăcea să mă întâlnești la o plimbare de 30 de minute, de două ori pe săptămână?* Dacă ai putea să urmărești copiii după muncă în zilele de luni, miercuri și vineri, aș putea vizitați sala de sport pentru un antrenament în drum spre casă.* M-ar ajuta cu adevărat să mă informez cu cineva despre progresul exercițiului meu o dată pe săptămână. Ai fi dispus să faci asta?

Accesați Resurse zilnice

Adunați actualizări fiabile de știri despre fitness prin reviste, cărți, podcasturi și portaluri online. Rămâneți la curent cu cercetările în materie de fitness, tendințele și sfaturile de antrenament vă susțin stilul de viață activ, ajutându-vă să cultivați o mentalitate de fitness și să vă mențină programul de exerciții proaspăt.

Aplicațiile pentru smartphone, programele online și chiar alertele automate vă pot ajuta să vă amintiți să vă antrenați și să vă urmăriți progresul. Angajatorul dvs. poate oferi reduceri de abonamente la sală sau coaching personalizat pentru sănătate ca parte a pachetului dvs. de beneficii pentru sănătate.

Strategii inteligente

A fi în formă și a rămâne activ poate fi de lucru uneori, dar oferă recompense neprețuite. Nu ești singur. Verificați în jur pentru a vedea ce este disponibil și profitați de fiecare oportunitate pentru a construi sprijin pentru activitatea fizică în viața de zi cu zi.

Resurse aditionale

ACE GetFitAssociation for Applied Sport Psychology The Wall Street Journal

Previzualizează PDF-ul

 Porți pantofii de alergare potriviti tipului tău de picior? Când ar trebui să vă înlocuiți pantofii de alergat sau de mers? Aflați cum să preveniți durerea cauzată de pantofi, astfel încât să vă puteți concentra asupra obiectivelor dvs. de fitness.

Pantofii tăi de alergare îți provoacă durere?

Menținerea unei vieți fizice active necesită efort și determinare. Indiferent dacă programul tău de fitness abia începe sau ai participat la el de ani de zile, ultimul lucru de care ai nevoie este să fii exclus de durere sau rănire. Selectarea pantofului potrivit vă poate ajuta în mare măsură să rămâneți în joc.

Afirmații și controverse

Numărul mare de tipuri diferite de pantofi de atletism este uluitor, iar afirmațiile de marketing fac ca fiecare să sune ca cel mai bun. Experții în sănătate și medici nu sunt de acord dacă oamenii ar trebui să poarte sau nu pantofi moderni de atletism, să meargă desculți sau să poarte unul dintre noile stiluri de pantofi minimaliste. Mersul și alergarea desculț întăresc mușchii picioarelor și gleznelor, dar nu este pentru toată lumea, pentru toate sporturile sau pentru tot timpul. Pentru mai multe informații despre mersul desculț, consultați aceste sfaturi de antrenament de la Laboratorul de biologie scheletică a Universității Harvard.

Ce tip de furnizor de servicii medicale ar trebui să văd?

În cele mai multe cazuri, furnizorul dumneavoastră de asistență medicală primară este primul la care se adresează problemele de durere legate de alergare. În funcție de starea dumneavoastră și de modul în care răspundeți la tratament, poate fi necesar să consultați un specialist:• Medicii ortopedii tratează probleme musculo-scheletice, cum ar fi problemele articulațiilor și tulburările osoase.• Podiatrii sunt specializați în probleme ale piciorului, gleznei și mușchilor și tendoanelor implicate în funcția piciorului. • Medicii de medicina sportiva sunt medici cu pregatire specializata in ingrijirea sportivilor si a altor persoane active. Aceștia tratează afecțiunile musculo-scheletice legate de sport, promovează fitness-ul și încurajează prevenirea rănilor.• Antrenorii sportivi sunt profesioniști din domeniul sănătății autorizați, specializați în diagnosticarea, tratamentul și prevenirea leziunilor musculo-scheletice.• Kinetoterapeuții sunt profesioniști din domeniul sănătății autorizați care evaluează și tratează leziunile pentru a reduce durerea. , restabiliți funcția și preveniți handicapul.

Rock and Roll

Când călcâiele tale lovesc

la sol, picioarele tale se rotesc în mod natural spre interior sau pronează:

Dacă aveți arcade plate, este posibil să pronați în exces, iar acest lucru poate duce la dureri de genunchi sau la sindromul femural patello. Pantofii cu caracteristici de stabilitate și control al mișcării ajută la reducerea mișcării excesive.Cu arcade înalte, puteți subprona. Prea puțină mișcare este problematică deoarece pronația ajută la absorbția șocului. Ca urmare, impactul este susținut de o zonă mai mică a piciorului și acest lucru poate duce la dureri și răni la nivelul picioarelor. Pantofii căptușiți cu o talpă intermediară mai moale pot fi de ajutor.Dacă aveți arcade normale, probabil că pronați normal. Un pantof cu cantități moderate de amortizare și stabilitate poate funcționa bine pentru tine.

Testul umed, sau analiza unei amprente umede, este o metodă populară, acasă, pentru selectarea pantofilor de alergare pe baza tipului de arc, dar un studiu recent al Armatei SUA pune sub semnul întrebării valoarea acestei practici în prevenirea rănilor. Înainte de antrenamentul de bază de luptă, aproximativ 1.500 de recruți bărbați și femei au selectat pantofi de alergare pentru controlul mișcării, stabilitate sau amortizate pe baza testului umed. Un grup de control de aceeași mărime a primit pantofi de stabilitate. În timpul antrenamentului, nu a existat nicio diferență semnificativă în ceea ce privește riscul de accidentare între cele două grupuri, chiar și după controlul factorilor de risc cunoscuți, cum ar fi vârsta și nivelul de fitness. Puteți face în continuare testul umed pentru a vă face o idee generală despre tipul de pantof recomandat, dar vizitați. un magazin de pantofi sport care oferă analize de mers vă poate oferi informații mai precise. Sau, cereți unui prieten să vă filmeze pe o bandă de alergare și să aruncați o privire personală.

Uzură

O altă modalitate de a determina cel mai bun tip de pantof este să vă examinați pantofii vechi. Dacă sunt uzate în jurul marginilor exterioare, probabil că sunteți sub-pronați. Pantofii care se lasă spre interior indică o pronație excesivă. Un model uniform de uzură indică o pronație normală. Chiar dacă pantofii noștri arată încă grozav la exterior, pantofii de alergare și de mers ar trebui înlocuiți la aproximativ 300-400 de mile sau la fiecare 3-5 luni, dacă aveți o medie de 20 mile pe săptămână. Dacă sunteți greoi sau aveți un kilometraj săptămânal mai mare, înlocuiți-vă pantofii la capătul mai scurt al intervalului. Purtarea pantofilor care nu mai oferă cantitatea potrivită de sprijin și amortizare vă expune riscului de durere și rănire.

Potrivirea pantofilor la sport

Nu este o idee bună să purtați pantofi de alergare pentru activități precum tenis sau chiar într-o clasă de pas, deoarece pantofii de alergare nu oferă mult suport lateral. Pentru activitățile care implică multă mișcare laterală, optează pentru cross-trainers sau pantofi sport specifici pentru sport, cum ar fi pantofii de curte.

Consultanță de specialitate

Pentru durerea persistentă care nu se rezolvă odată cu schimbarea stilului de pantofi, discutați cu medicul dumneavoastră, deoarece pantofii dvs. pot fi sau nu problema. Unii oameni beneficiază de inserții ortetice standard sau personalizate, iar alții au nevoie de tratament medical sau chirurgical. Îngrijirea potrivită și pantofii potriviți te vor ajuta să te întorci pe picioare și să te întorci acolo, lucrând la o transpirație sănătoasă.

Resurse aditionale

Runner’s World Wet Test. Învățături în adidași, Academia Americană de Medicină Sportivă Podiatrică, Laboratorul de biologie scheletică de la Universitatea Harvard

Previzualizează PDF-ul

Pentru oricine care are o misiune de a pierde în greutate sau chiar de a adopta o dietă mai sănătoasă, este esențială evaluarea obiceiurilor alimentare actuale. Articolul American Council on Exercise Păstrarea unui jurnal zilnic de alimente ar putea fi arma ta secretă pentru succesul în slăbire vă spune de ce jurnalele alimentare sunt atât de importante și oferă link-uri către câteva programe online excelente pentru a vă ajuta. Aici vă descriem cinci pași pentru a păstra tipul de jurnal alimentar care vă va oferi beneficii maxime.

Pasul 1. Pregătiți

Scopul unui jurnal alimentar este triplu: (1) înregistrarea aportului de alimente și lichide și factorii care influențează aportul; (2) evaluați calitatea obiceiurilor dumneavoastră nutriționale; și (3) evaluați modul în care dieta dumneavoastră se compară cu o dietă ideală. Primul pas pentru a ține un jurnal bun este să planificați din timp cum veți realiza cel mai bine acest scop. Începeți prin a alege un sistem de înregistrare. Mai multe opțiuni online posibile sunt menționate în articolul din jurnalul de alimente. În plus, Supertracker.usda.gov și choosemyplate.gov sunt, de asemenea, resurse utile. Majoritatea oferă un jurnal alimentar, precum și o bază de date în care vă puteți introduce aportul pentru a evalua calitatea dietei. În plus față de urmărirea a ceea ce mănânci, este, de asemenea, util să ai un jurnal care să te solicite să înregistrezi la ce oră din zi, unde te-ai aflat în timp ce mănânci, ce fel de dispoziție erai și cât de foame ai fost pe o scară de 1 (ravenos) la 10 (complet plin până la disconfort). Aceste informații suplimentare vă vor ajuta să identificați modele de alimentație care nu sunt legate de foame (de exemplu, dacă aveți tendința de a mânca atunci când sunteți plictisit, deprimat, petrecându-vă cu prietenii etc.) și alte oportunități de a reduce caloriile.