Articolo

10.2337/diabet.53.9.2375 Casal, S., Malheiro, R., Sendas, A., Oliveira, b.

10.2337/diabet.53.9.2375 Casal, S., Malheiro, R., Sendas, A., Oliveira, b.

Acesta nu este un motiv de îngrijorare, deoarece grăsimile trans care apar în mod natural nu sunt echivalente chimic cu cele produse artificial sau prin metode de procesare (cum ar fi încălzirea).

Acesta este probabil motivul pentru care studiile arată că grăsimile trans care apar în mod natural pot avea unele beneficii pentru sănătate, inclusiv cele găsite în produsele animale.

Mai mult, cercetarea arată, de asemenea, că inclusiv grăsimile polinesaturate precum Canola Uleiul din dietele oamenilor îmbunătățește, în general, sănătatea și reduce riscul de boli de inimă, nu invers.

Acestea fiind spuse, probabil este o idee bună să nu supraîncălziți uleiuri volatile precum canola, soia și ulei de floarea soarelui . În schimb, puteți folosi ulei de măsline.

Contrar a ceea ce spune Brady, uleiul de măsline este un candidat ideal pentru gătit, deoarece conține în mare parte grăsimi monoinsaturate sănătoase, care sunt extrem de rezistente la arsură – atât de mult, încât abia se transformă în grăsimi trans în timpul gătitului.

De exemplu, într -un studiu realizat de oamenii de știință de la Universitatea Alexandria, cercetătorii au prăjit opt ​​loturi de cartofi timp de 15 minute fiecare în ulei de măsline încălzit la 356 grade F și au luat probe de ulei după fiecare atac de prăjit.

După analizarea eșantioanelor, cercetătorii au descoperit că cele două ore de gătit au crescut conținutul de grăsime trans a uleiului de la 0,045% la 0,082% – o cantitate dispărută care nu ar avea niciun impact asupra sănătății și bunăstării tale.

Oh și nu trebuie să intri pentru uleiul de măsline fantezist, gourmet. Uleiul de rulare este la fel de stabil.

Linia de jos este că nu trebuie să vă micromanați aportul de grăsimi dietetice. Tot ce trebuie să faceți este să mâncați o dietă echilibrată care conține cantități moderate de grăsimi saturate, polinesaturate și monoinsaturate și care nu include grămezi de alimente prăjite în fiecare zi.

Dieta lui Tom Brady este „sănătoasă”, dar Ridicol

Dacă mănânci ca Tom Brady, corpul tău va face bine.

va savura o mulțime de proteine, carbohidrați hrănitori și grăsimi sănătoase, va rămâne hidratat și nu va fi expus la alimente care devin rapid dăunătoare dacă este supraalimentată.

, totuși, este posibil să nu vă placă atât de mult.

este posibil să nu apreciați arbitrarul, Restricții inutile și nesemnificative cu privire la ce și când puteți mânca, ceea ce va include cu siguranță alimentele pe care le savurați.

Vă puteți întreba de ce nu menționează calorii, echilibru energetic sau macronutrienți – principii fundamentale pe care toți cei care vrea să rămână în formă și sănătos ar trebui să înțeleagă.

și este posibil să nu doriți să cumpărați suplimentele lui Brady, care sunt promovate ca parte și colet al modului său de a mânca Ing.

ar trebui să știți, de asemenea, că Brady nu se preface că dieta lui este susținută de știință. În schimb, a evoluat pe baza experiențelor sale personale și a sfaturilor mentorilor și a unuia în special: Alex Guerrero.

după cum a raportat New York Times, „Guerrero este ghidul său spiritual, consilier, Pal , consilier nutrițional, antrenor, terapeut de masaj și membru al familiei. El este nașul fiului mai mic al lui Brady, Ben. Îl însoțește pe Brady la aproape fiecare joc Patriots, acasă și plecat și stă pe margine. El lucrează cu bucătarul personal al lui Brady pentru a pune laolaltă meniuri optim sănătoase; El planifică programul de instruire al lui Brady cu luni înainte. Mai presus de toate, în timpul sezonului de fotbal lucrează la Brady șapte zile pe săptămână, de obicei de două ori pe zi. ”

Guerrero’s, de asemenea, partenerul de afaceri al lui Tom Brady la TB12 Sports, care a publicat cartea lui Brady și produce toate suplimentele sale.

Toate foarte interesante, dar nu la fel de interesante ca ceea ce a fost Alex Guerrero înainte de Brady.

după ce a absolvit acum defunctul Universitatea Samra din Los Angeles la mijlocul anilor 90 cu Un maestru în medicina tradițională chineză, Guerrero a continuat să înființeze o foaie de rap impresionantă:

 • Și-a început viața în cariera de crimă în 2003, prefăcându-se că este medic în noile târziu, pentru a-și șterge un Supliment numit Suprem Greens.

Guerrero a afirmat că a efectuat un studiu asupra acestuia cu peste 200 de pacienți cu cancer bolnav definitiv, în care toți, cu excepția celor opt, au fost vindecați după ce au băut scrumul iazului în fiecare zi.

El a mințit, de asemenea, că verdele suprem ar putea preveni și vindeca SIDA, MS, Parkinson’s, precum și o serie de alte boli.

Comisia Federală a Comerțului (FTC) nu i -a plăcut, l -a găsit pe Guerrero vinovat de fraudă și i -a ordonat să recunoască public că nu este medic, cercetarea nu s -a întâmplat niciodată și verdele supreme Orice testare științifică și să nu mai promoveze niciodată un produs similar.

 • Guerrero nu învață prea bine, așa că în 2012, el și -a replicat rolul de medic fals într -un alt infomercial pentru a peddle o altă valoare fără valoare Supliment numit Neurosafe, care se presupunea să prevină, să trateze și să vindece concuziile.

Guerrero a susținut că este „o centură de siguranță pentru creierul tău” și a păcălit jucătorii de fotbal precum Wes Welker și Tom Brady să -l ia și să ofere mărturii strălucitoare.

în altele Cuvinte, Guerrero îndrăznea din nou FTC -ul craniului și erau fericiți să oblige. Anchetatorii au lansat o altă anchetă, dar a închis magazinul și a rambursat clienții înainte de a depune acuzații. Ce tip!

 • Cu un an mai devreme, în 2011, fostul prieten al lui Guerrero și campionul super -pene de box, Genaro Hernández, l -a acuzat pe Guerrero că l -a împiedicat de peste 200.000 de dolari într -un acord de investiții afectat. Guerrero nu a rambursat niciodată banii.
 • După ce și -a arătat drumul în viața lui Brady și și -a câștigat încrederea, Guerrero a încurajat alți jucători Patrioți să -l asculte în locul medicilor și antrenorilor de echipă, în ciuda faptului că nu are absolut niciun bun. Membrul său a devenit o astfel de neplăcere, încât Bill Belichick a interzis -o pe Guerrero de la margine și avioane și facilități ale echipei.
 • Guerrero, așa s -a întâmplat să lucreze cu jucătorul Patriots, Julian Edelman, chiar în momentul în care a fost agitat pentru că a luat -o pentru că a luat -o pe Patriots, Julian Edelman, chiar în momentul în care a fost aglomerat pentru că a luat -o Droguri care îmbunătățesc performanța Idei, produse și servicii și s -ar părea că conul pe care l -a tras pe Brady este bijuteria din coroana lui strâmbă.

  Cum a făcut -o Guerrero?

  cine știe, Dar probabil a implicat exploatarea afinității lui Brady pentru a pune la îndoială convențiile și a căuta „căi mai puțin călătorite” pentru obținerea unor niveluri de succes fără precedent. Și ca unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile, el are în mod clar un avantaj pentru asta.

  care nu -l face pe Brady omniscient și imun la chicanerie – totuși un defect de personaj care a distrus mulți oameni grozavi și Femei de-a lungul istoriei.

  De exemplu, de-a lungul întregii sale vieți, generalul Războiului Civil, Ulysses S. Grant, a fost preluat în mod repetat de artiști con, căutători de închirieri și Pied Pipers, care l-au amețit cu soluții rapide și scheme fantastice. Din nou și din nou, Grant i -a apărat pe acești oameni până la sfârșitul amar, când dovezile trădării lor au devenit atât de evidente și copleșitoare, încât nici măcar nu s -ar putea încerca nicio apărare.

  Oricum, ideea mea este: noi toți avem toți cunoscuți mincinoși și s -ar părea că Brady și -a încredințat corpul cu unul care a creat o dietă în propria sa imagine.

  Iată un mod mai sensibil de a mânca

  până acum , probabil că ai decis că dieta lui Tom Brady nu este pentru tine.

  ce ar trebui să faci în schimb? Cum puteți folosi alimente pentru a -ți optimiza compoziția corpului, sănătatea și sănătatea fizică și psihologică și longevitatea?

  Este mai ușor decât ai putea crede.

  1. Mănâncă în mare parte alimente întregi, procesate minim, hrănitoare.

  Aceasta include tot felul de fructe și legume, indiferent dacă sunt sau nu organice, sezoniere sau non-GMO.

  În acest articol pentru a afla mai multe:

  Cum să mănânci sănătos și să te bucuri de el (într -adevăr!)

  2. Mănâncă numărul potrivit de calorii în fiecare zi. https://harmoniqhealth.com

  Dacă vrei să slăbești, mănâncă mai puține calorii decât arzi.

  Dacă vrei să crești în greutate, mănâncă mai multe calorii decât arzi .

  și dacă doriți să vă mențineți greutatea, mâncați mai mult sau mai puțin același număr de calorii pe care le ardeți.

  Odată ce știți cum să faceți aceste lucruri, veți avea a deblocat un „secret” major pentru construirea corpului viselor tale.

  Consultați acest articol pentru a afla mai multe:

  Un calculator de macronutrient simplu și precis (și cum să îl utilizați)

  3. Mănâncă suficientă proteină.

  O dietă bogată în proteine ​​beneficiază corpul tău în multe feluri:

  • Crește sațietatea (plinătatea)
  • Ajută la controlul sângelui Nivelul de zahăr
  • Ajută la reducerea pierderii musculare și la creșterea câștigului muscular
  • Ajută la creșterea pierderii de grăsime
  • și mai mult

  Pe scurt, pentru majoritatea oamenilor în majoritatea circumstanțelor-și în special a persoanelor active din punct de vedere fizic-o dietă bogată în proteine ​​este superioară unei persoane cu conținut scăzut de proteine ​​în aproape toate felurile.

  Câtă proteină ar trebui să mănânci, apoi? Consultați acest articol pentru a afla răspunsul:

  Cât de multă proteină ar trebui să mâncați pentru a construi mușchi

  4. Faceți o mulțime de haltere grele grele. p>

  Este mai bine decât mașinile de antrenament, clasele de „pompă”, exerciții de greutate corporală, yoga, pilates și antrenament de trupă (ceea ce recomandă Brady în secțiunea de antrenament aproape ca bad a cărții sale).

  Ce vreau să spun prin ridicarea „compusului greu”? presă de bancă, presă militară și deadlift.

  și prin „grele”, mă refer la ridicarea greutăților care sunt la sau peste 75% din maxul tău cu o repriză (greutăți cu care puteți face 12 repetări sau mai puțin Înainte de a eșua) și de a vă apropia de eșecul tehnic în majoritatea seturilor dvs. :

  Ghidul definitiv (și practic) pentru hipertrofia musculară

  5. Luați suplimentele potrivite.

  Am salvat acest lucru pentru ultima dată, deoarece este cel mai puțin important.

  Din păcate, nicio cantitate de pastile sau pulberi nu vă vor oferi corpul pe care îl doriți.

  De fapt, majoritatea suplimentelor sunt complet lipsite de valoare, iar acest lucru este valabil pentru arzătoare de grăsimi, constructori de mușchi, stimulatoare de sănătate și wellness, îmbunătățitori cognitivi și tot restul.

  Asta a spus, dacă tu ‘ Re -consum și antrenament corect, suplimentele potrivite vă pot ajuta să obțineți rezultate mai repede.

  Dacă doriți să aflați mai multe despre suplimentele cu pierderi de grăsime, consultați aceste articole:

  Ghidul privilegiei pentru Pastile de ardere a grăsimilor: o revizuire bazată pe dovezi

  Ghidul definitiv pentru suplimentarea synefrinei

  De ce cofeina nu mai funcționează (și ce să facă în acest sens)

  și dacă Doriți să aflați mai multe despre suplimentele de construcții de mușchi, consultați aceste articole:

  Cele mai bune (și cele mai rele) suplimente de construcții de mușchi

  Acesta este ghidul definitiv pentru suplimentele de creatină monohidrat

  3 bes T (și cel mai rău) pulberi proteice pentru creșterea mușchilor

  și dacă doriți să aflați mai multe despre suplimentele pentru sănătate și wellness, consultați aceste articole:

  Cele 3 cele mai bune și cele mai grave suplimente verzi

  Cele mai bune (și cel mai rău) suplimente imunitare de rapel

  Cele mai bune (și cele mai rele) suplimente pentru sănătatea intestinului

  Linia de jos a dietei lui Tom Brady

  În partea de jos, dieta lui Tom Brady este suficient de sănătoasă.

  Include o mulțime de proteine, legume, cereale integrale și fructe de mare și exclude o listă lungă de alimente pe care oamenii tind să le supraalimeze ca zahărul, carbohidrații rafinați și tarifele prăjite.

  Dezavantajul este că te plasează într -un stratie dietetic pe care în cele din urmă îl vei obosi, și mai ales când îți dai seama că este în mare parte alcătuit din pseudosciență și quackery.

  De exemplu, Brady recomandă evitarea unei liste lungi de „Anti Anti -Inflamatorii ”și alimente„ acide ”care include căpșuni, portocale, lactate, ardei și carne roșie. El nu oferă niciun argument convingător cu privire la motivul pentru care astfel de alimente nu ar trebui să fie uleiate și nici să contraargumente în abundența de dovezi științifice care spun altfel.

  Brady spune, de asemenea, că nu ar trebui să combinați proteine ​​și carbohidrați sau să bei apă cu mese și ar trebui Mănâncă cât mai puțină grăsime saturată și ulei de gătit – toate idei științifice prostești.

  Mai mult, Brady contrazice în mod repetat propriile sale sfaturi pentru dietă.

  • Dairy -ul este inflamator, dar proteina sa din zer TB12 nu este.
  • căpșunile sunt acide, dar afine nu sunt, chiar dacă au același ph.
  • Apa cu alimentele este rea, dar apa cu proteina din zer TB12 este bună.

  Nu ar trebui să fim surprinși de nimic din asta, deoarece dieta lui Brady nu este a lui creier (mai puțin) copil la fel de mult ca guru-ul său personal Alex Guerrero, care este un bărbat condamnat, cu un penibil pentru că se preface că este medic care să vândă suplimente inutile pe informațiile despre noile nopți.

  #LifeGoals.

  Deci, dacă doriți să vă bucurați de toate aceleași avantaje de sănătate și sănătate ca Brady, fără a vă supune studiilor prin dieta fad, faceți acest lucru:

  1. Mănâncă în mare parte întregul, procesat minim, alimente nutritive.
  2. Mâncați numărul potrivit de calorii în fiecare zi.
  3. Mâncați suficientă proteină.
  4. Faceți o mulțime de haltere grele grele.
  5. Luați suplimentele potrivite.

  Asta este cu adevărat tot ce este nevoie pentru a simți, a performa și a privi Cel mai bun la orice vârstă.

  Ce părere aveți despre dieta lui Tom Brady? Mai ai ceva de împărtășit? Anunțați-mă în comentariile de mai jos!

  + referințe științifice

  1. Evans, E. M., Mojtahedi, M. C., Thorpe, M. P., Valentine, R. J., Kris-Etherton, P. M., & amp; Layman, D. K. (2012). Efectele aportului de proteine ​​și ale genului asupra modificărilor compoziției corpului: un studiu randomizat de pierdere în greutate clinică. Nutriție și metabolism, 9 (1). https://doi.org/10.1186/1743-7075-9-55
  2. Paddon-Jones, D., Westman, E., Mattes, R. D., Wolfe, R. R., Astrup, A., & amp ; Westerterp-Plantenga, M. (2008). Proteine, gestionarea greutății și sațietatea. American Journal of Clinical Nutrition, 87 (5). https://doi.org/10.1093/ajcn/87.5.1558s
  3. Gannon, M. C., & amp; Nuttall, F. Q. (2004). Efectul unei diete bogate în proteine, cu conținut scăzut de carbohidrați asupra controlului glicemiei la persoanele cu diabet de tip 2. Diabet, 53 (9), 2375–2382. https://doi.org/10.2337/diabetes.53.9.2375
  4. Casal, S., Malheiro, R., Sendas, A., Oliveira, B. P. P., & amp; Pereira, J. A. (2010). Stabilitatea uleiului de măsline în condiții de prăjire profundă. Toxicologie alimentară și chimică, 48 (10), 2972–2979. https://doi.org/10.1016/j.fct.2010.07.036
  5. Gamel, T. H., Kiritsakis, A., & amp; Petrakis, C. (1999). Efectul extractelor fenolice asupra formării de acizi grași trans în timpul prăjitului. GRASAS Y ACEITE, 50 (6), 421–425. https://doi.org/10.3989/gya.1999.v50.i6.689
  6. Bastida, S., & amp; Sánchez-Muniz, F. J. (2001). Oxidarea termică a uleiului de măsline, a uleiului de floarea soarelui și a unui amestec de ambele uleiuri în timpul a patruzeci de prăjituri domestice discontinue din diferite alimente. International Science and Technology International, 7 (1), 15–21. https://doi.org/10.1106/1898-plw3-6y6h-8k22
  7. de Lorgeril, M., Renaud, S., Salen, P., Monjaud, I., Mamelle, N., Martin, J. L., Guidollet, J., Touber, P., & amp; DARAYE, J. (1994). Dieta bogată în acid alfa-linolenic mediteranean în prevenirea secundară a bolilor coronariene. Lancet, 343 (8911), 1454-1459. https://doi.org/10.1016/S0140-6736 (94) 92580-1
  8. Daley, C. A., Abbott, A., Doyle, P. S., Nader, G. A., & amp; Larson, S. (2010). O revizuire a profilurilor de acid gras și a conținutului de antioxidanți în carnea de vită alimentată cu iarbă și alimentate cu cereale. În Nutrition Journal (vol. 9, numărul 1, p. 10). Biomed Central. https://doi.org/10.1186/1475-2891-9-10
  9. Benjamin, S., Prakasan, P., Sreedharan, S., Wright, A. D. G., & amp; Spener, F. (2015). Pro și contra consumului CLA: o perspectivă din dovezi clinice. În nutriție și metabolism (Vol. 12, numărul 1, p. 4).